Junior Sales Manager
Ockto

Biografie

Tim is verantwoordelijk voor new business binnen de financiële markt, met als focus Ockto Connect; een ‘Plug & Play’ toepassing waarin je klanten direct kunt uitnodigen voor een Ockto-sessie. De klantgegevens zijn na het ontvangen zo in te lezen in je adviessoftware. Daarnaast staat Tim vaak in de (digitale) spotlight om de branche te voorzien van de laatste informatie met betrekking tot de toepasbaarheid van brondata.

Met een voorliefde voor innovatie en financial technologie, helpt Tim binnen Ockto de standaard van morgen te vormen. Tim gelooft in persoonlijk contact en het waarborgen van kwaliteit met correcte en complete data.

Hierin bekleed de Client Officer een essentiële rol.


Online masterclass | 17 mei om 10.00 uur

Praktisch gebruik van Brondata: efficiënter en veiliger

Brondata: de standaard van morgen. Het klinkt als `een ver-van-mijn-bed-show`. Maar als je het jargon passeert, zie je dat het praktisch  toepassen van brondata eigenlijk heel laagdrempelig is en nieuwe mogelijkheden biedt. In deze masterclass  vertellen Auke Dirkmaat & Tim Bijvoet je alles over het toepassen van brondata binnen het advieskantoor. Wat is brondata nou precies? Hoe kom je eraan? En hoe kan deze stroom van gevalideerde data jou helpen meer waarde te bieden binnen jouw rol als Client Officer bij onder andere actief klantbeheer en het hypothekenproces.