HYPOTOP IS JOUW ROUTE NAAR ACTIE KLANTBEHEER

Op dinsdag 21 juni 2022 vindt de 3e editie van HypoTop plaats in het Van der Vlak Almere. Jouw route naar actief klantbeheer start daar om 9:00 uur met een warm welkom in de centrale ontmoetingsruimte. Hier worden de eerste contacten gelegd en gesprekken gevoerd met bekende en minder bekende gezichten. Inhoudelijk starten we HypoTop gezamenlijk in de plenaire zaal, waar een aantal inspirerende sprekers van binnen en buiten onze branche jou over hun route naar actief klantbeheer vertellen. Daarna start de eerste van in totaal vier rondes workshops waarin je jouw eigen route naar actief klantbeheer kunt gaan uitstippelen. De centrale ontmoetingsruimte is ook de plek waar de lunch geserveerd wordt en waar we deze intensieve dag vol leerzame interacties en ontmoetingen afsluiten met een feestelijke borrel.

De partners van HypoTop presenteren zich in de centrale ontmoetingsruimte en vertellen je graag alles over de bijdrage die zij kunnen leveren om jouw route naar actief klantbeheer drempelloos te voltooien. HypoTop 2022 belooft opnieuw een actieve, inspirerende en leerzame dag te worden voor adviseurs, binnendienstmedewerkers en Client Officers die net dat extra stapje willen zetten voor hun klanten.

Wil jij dat ook of doe je dat al? Zet dan nu de volgende stap en kom op 21 juni naar HypoTop. Je bent van harte welkom!

PROGRAMMA HYPOTOP | 21 juni 2022

HOOFDPARTNERS 2021

PARTNERS 2021

KENNISPARTNERS 2021

CONTACT
ONS

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen.