Tabitha Laarman
House2Style

Biografie

Tabitha Laarman volgde de opleiding vastgoedstylist bij HouseofKIKI en is de oprichtster van House2Style, dat al 10 jaar samenwerkt met verschillende makelaars en vastgoedontwikkelaars om hun panden te laten stralen en zo de beste verkoopprijs te realiseren.

Masterclass Stage Afspraak

Maak jouw kantoor het hipste van de regio

Werk jij bij het hipste kantoor van de regio en tovert jullie interieur een glimlach op het gezicht van de klant? Of oogt het geheel nogal rommelig met al die dossiers, pennenbakjes, open kasten en al die kabels in het zicht? Vastgoedstyliste Tabitha Laarman geeft jou in haar masterclass een frisse blik op het kantoorinterieur.

De eerste indruk moet de beste zijn. Tabitha Laarman staat dan ook te springen om tijdens HypoTop de nodige tips&tricks voor een optimale presentatie van het kantoor met de binnendienstmedewerkers te delen. Met haar passie en energie zal ze iedereen enthousiasmeren om hiermee aan de slag te gaan. “Bij alles wat consumenten kopen of afnemen wordt gekeken naar hoe het er uitziet. Een fles wijn met een mooi etiket lijkt nu eenmaal beter te smaken dan de fles met een beschadigd etiket. Werk jij nog niet bij het hipste kantoor van de regio? Ik laat je graag zien dat veranderen best leuk is! Mooi en praktisch kunnen heel goed samen gaan en alleen al het gebruik van kleur kan heel verfrissend kan zijn. De presentatie van een product of dienst geeft aan hoe belangrijk het is en daarnaast is men vaak ook nog bereid om meer te betalen voor iets dat er goed verzorgd uit ziet.”