Eigenaar
Helder Beheerd

Biografie

Peter Wormskamp is sinds 1993 werkzaam in de financiële dienstverlening. Hij heeft diverse commerciële, adviserende en managementfuncties vervuld. Onder andere bij Nationale-Nederlanden, IG&H Management Consultants, Obvion en Rabobank.
Peter was één van de oprichters van de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. Momenteel is hij hier penningmeester.
Peter is samen met Dirk van Haarlem eigenaar van Helder Beheerd. Hier geeft hij invulling aan hetgeen hem drijft “het beter laten werken van organisaties en de mensen die er werken”. Dat doet hij door project- en interim-management, trainingen en presentaties.

On demand masterclass | 10 t/m 28 mei

Omzet en tevreden klanten; de Client Officer in actie

In de Masterclass ‘Omzet en tevreden klanten; de Client Officer in actie’, gaan we in op de kennis en vaardigheden die een Client Officer bezit en hoe deze omgezet kunnen worden in concrete resultaten. Aan de hand van een casus laten we je zien hoe je een succesvolle actie kunt opzetten, uitvoeren en winstgevend kunt maken. De Masterclass duurt 30 minuten en wordt gegeven door Peter Wormskamp.

Mogelijk gemaakt door: Lindenhaeghe