Pacelle van Goethem
Oprichter True Persuasion

Biografie

Pacelle van Goethem is de oprichter en het gezicht van True Persuasion. Ze geldt als Nederlands bekendste overtuigexpert. Pacelle is schrijver, ze doet onderzoek, geeft lezingen en adviseert op het gebied van overtuigen, charisma, invloed en stempsychologie. Met haar methode leren mensen en organisaties hun charisma onmiddellijk gebruiken en hun overtuigingskracht vergroten. Naast lezingen en seminars geeft ze coaching en masterclasses.
Als Spraak, Taal- en Stempatholoog is ze zich verder gaan specialiseren bij Psychologie en Communicatiewetenschappen. Ze werkte mee aan onderzoek van de Radboud Universiteit Nijmegen en het UMC Groningen, en ze ontdekte de spectaculaire link tussen overtuigen en ontspanning. Haar boek IJs verkopen aan Eskimo’s, De Psychologie van Overtuigen is een everseller, geldt als het Nederlandse standaardwerk over overtuigen en is inmiddels de 24ste druk.

Masterclass Stage Informatie

Onzichtbaar Beïnvloeden

De binnendienst moet commerciëler worden ingezet. Maar hoe pak je dit aan? Waar begin je mee? En levert het wel wat op?

Gehoord worden. Dat is ons doel voor mensen met een goed idee. Zelfs de briljantste geesten hebben soms iets extra’s nodig om te overtuigen. Bescheidenheid, abstract vertellen of te ver voor de troepen uit zijn, kan betekenen dat je niet gehoord wordt. Of conflicterende belangen. Pacelle van Goethem geeft een methode voor overtuigingskracht. Ze ontdekte de wetmatigheden van overtuigen en onthult ze met plezier. Ze laat mensen hun stijl van overtuigen ontdekken en leert hen hoe ze hun stijl onmiddellijk kunnen versterken.