Gedragswetenschapper,
Schrijver en coach

Biografie

DRS. PACELLE VAN GOETHEM MSc is gedragswetenschapper, schrijver, coach en Nederlands’ bekendste expert op het gebied van overtuigen, stemsociologie en beïnvloedingspsychologie. Haar boek IJs verkopen aan Eskimo’s wordt beschouwd als het Nederlandse standaardwerk over overtuigen, ondertussen 26ste druk. Inmiddels verscheen de Internationale editie True Persuasion. Luisterboek De psychologie van overtuigen is het best beluisterde managementboek van Business Contact op Storytel. Macht aan de Aardige Mens stond op nummer 1 in de  Managementboek Top 100. Ze werkt inmiddels aan haar volgende boek De 180, over meningen veranderen.

Met haar methode kun je direct je persoonlijke of inhoudelijke overtuigingskracht vergroten. Of de overtuigingskracht van je organisatie, je team, product of dienst.

Als Spraak-, Taal- en Stempatholoog is ze zich gaan specialiseren in Psychologie en Communicatiewetenschappen. Ze werkte mee aan onderzoek van zowel de Radboud Universiteit in Nijmegen als het Universitair Medisch Centrum in Groningen, en ontdekte de spectaculaire link tussen overtuigen en ontspanning.

Online masterclass | 10 mei | 10.00 uur

Het grote goud: van binnendienstmedewerker naar Client Officer

In deze 45 minuten bespreken we de nieuwe werkelijkheid in 2021 met de succesfactor van ieder kantoor: de client officer.

De  client officer is essentieel geworden voor het team en voor het kantoor. Als het vaste aanspreekpunt voor cliënten, maar ook als de geheime succesfactor: nr. 1 in cliënten- en omzetlead.

Laat anderen naar je luisteren: tips en fijne kneepjes om impact te maken, plannen overtuigend te brengen en online te overtuigen.

Mogelijk gemaakt door: Argenta