Intermediaire Distributie
ABN AMRO

Biografie

Mark is Manager Intermediaire Distributie bij ABN AMRO. In de afgelopen jaren heeft zijn team Intermediaire Distributie voor diverse producten & diensten verschillende nominaties en prijzen gewonnen, zoals de Gouden & Zilveren Spreekbuis en de Gouden Lotus. Vanaf 1995 werkte hij voor verschillende financiële instellingen waaronder MeesPierson, Hypotrust, Quion, Lindorff, Intrum Justitia en Adaxio. Hij heeft een track record in het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten in de financiële sector, is ervaringsdeskundige in Shared Service Centers-processen en expert op salesgebied en intermediaire hypotheekprocessen.

On demand masterclass | 10 t/m 28 mei

‘Van administratie naar relatie’ door ABN AMRO

De wereld om ons heen verandert snel. De digitalisering in het bedrijfsleven gaat nog sneller door de gevolgen van corona. Dat heeft ongetwijfeld ook effect op jouw dagelijkse werkzaamheden. Waar het accent tot voor kort met name op administratieve werkzaamheden lag, wordt jouw rol steeds breder en ben je intensiever betrokken bij klantcontact rondom hypotheekaanvragen. In deze masterclass van ABN AMRO zoomen we in op deze veranderende rol van de Client Officer op kantoor. We vertellen je meer over de trends en de ontwikkelingen en welke invloed die op jouw werk hebben. Ook zoomen we in op de kansen in klantbeheer en hoe wij jou daarbij kunnen ondersteunen.

Sprekers: Mark Groenendijk, Intermediaire Distributie & Bartjan van der Jagt, Operations Intermediaire Distributie bij ABN AMRO