Marcel Bax
Directeur Home Invest

Biografie

Marcel Bax is pur sang ondernemer en directeur van Home Invest. Samenwerken, wielrennen en snowboarden is zijn passie om tot nieuwe ideeën te komen voor de onafhankelijke adviseur. Hij zet zich jaarlijks graag in voor goede doelen zoals Klim for Tim en Kika. Geniet, je leeft maar 1 keer is zijn motto.

Samen groot zijn door klein te blijven. Als winnaar van de Gouden Lotus awards in 2018 en 2019 biedt Home Invest haar kantoren persoonlijke en deskundige service met het breedste productaanbod om onafhankelijk te kunnen bemiddelen en adviseren. Home Invest heeft de ingrediënten in huis waarmee een onafhankelijk adviseur zijn businessmodel kan automatiseren en het persoonlijke advies kan verbreden met de ondersteuning van de bespreekdesk van Home Invest. De focus ligt daarbij op lokale adviseurs.

Zijn missie is een 100% transparante en persoonlijke samenwerking tussen Home Invest, adviseur en consument. Software ziet hij als een middel om je dienstverlening te verbeteren richting je klant en de persoonlijke benadering niet uit het oog te verliezen.

Masterclass Stage Nazorg / Klantbeheer

Wees relevant voor je klant met regelmatige servicechecks en updates.

De binnendienstmedewerkers zijn GOUD waard. Jullie zijn het 1e aanspreekpunt binnen het bedrijf. Ik neem jullie graag mee in een reis voor de ideale klantbediening. Succesvolle bedrijven zoals Coolbleu worden vertaald naar onze branche. Relevant klantbeheer is de toekomst. Ik leg graag uit waarom en hoe. De Golden Circle:

  1. Waarom actief klantbeheer en -behoud? Zorgplicht en omzet
  2. Hoe gaat ik het realiseren? Binnendienst en tools commercieel inzetten
  3. Wat moet ik hiervoor doen? Inrichten van je nieuwe businessmodel

Ik laat zien hoe eenvoudig en snel je dit inzet tegen minimale inspanning. Actief klantbeheer met jullie inzet en beheer tools zijn de basis van een tevreden en blije klant.