Jeroen Oversteegen
Directeur Nationale Hypotheekbond

Biografie

Jeroen Oversteegen staat als directeur van van de Nationale Hypotheekbond aan het roer van een toonaangevend automatiseringsbedrijf voor financieel dienstverleners. Hij is een innovator van het eerste uur. Met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening weet hij zijn ideeën en zijn branchekennis met de nieuwste technieken te combineren tot zakelijke oplossingen. Met innoverende producten als het financiële klantportaal ‘UwKluis’ of de introductie van Looptijdrente draagt hij bij aan een toekomstbestendige financiële sector. Jeroen is door zijn duidelijke visie en mening veelgevraagd in menig forum, panel of tv- en radio discussie. Hij is elke dag met veel plezier bezig met de verbetering van de dienstverlening van zijn bedrijf.

Masterclass Stage Life events

Weet wat er bij je relaties speelt!

Bestaande klanten zijn het grootste bezit van een financieel adviesbedrijf en ze verdienen de grootst mogelijke aandacht. Net als jij doorloopt elke relatie zijn eigen levensweg met daarin continu weer nieuwe gebeurtenissen die het leven een wending geven. Soms een prachtige wending, zoals bij het kopen van een huis, een nieuwe baan of de geboorte van een kind.  Maar wat als een relatie zijn baan verliest of overlijdt en een gezin achterlaat?

Life events, positief of negatief, klein of groot, verwacht of onverwacht; Het zijn stuk voor stuk dé momenten waar jij je meerwaarde kan laten zien! Ga in gesprek en zorg dat je relaties zijn voorbereid op datgene wat komen gaat of speel in op de gebeurtenis die hun leven al heeft veranderd.