Dylan Dresens
Algemeen Directeur FlexFront

Biografie

Dylan Dresens is algemeen directeur van FlexFront Groep: FlexFront Distributie en Nationaal Hypotheek Loket.

Iedere dag en ieder dossier de beste! Dat is het motto van FlexFront Groep en van Dylan zelf. Met zijn collega’s en de business partners van FlexFront Groep is zijn missie het meest klantvriendelijke hypotheekproces te realiseren waarin FlexFront Groep iedere dag en ieder dossier de hoogst mogelijke kwaliteit levert.

De wil om de consument optimaal te ondersteunen in het hypotheekproces is ook gedreven door zijn negen jaar als directeur van NHG. In die periode is hij verantwoordelijk geweest voor vele ontwikkelingen, zoals de beheercriteria, het hanteren van de werkelijke lasten voor senioren, het creëren van ruimte voor zzp’ers en het hele intensief beheerbeleid.

Zijn drijfveer is het verschil te maken. Voor zijn collega’s, zijn business partners, zijn klanten en voor de consument. En dat sluit naadloos aan bij waar FlexFront Groep iedere dag mee bezig is.

Masterclass Stage Nazorg / Klantbeheer

Actief klantbeheer | 30 redenen om het niet te doen

“Ik ben adviseur en toch geen ondernemer”, “Zit mijn klant er wel op te wachten”, “Dat kost toch teveel tijd”, En “Wat levert het op voor het kantoor, niets toch”. Zomaar een paar gedachten die u te binnen schieten als u denkt aan actief klantbeheer, waar of niet? Kunnen we samen tot de 30 redenen komen waarom actief klantbeheer niet werkt? Want actief klantbeheer is niet de toekomst! ……………………….  Of toch wel?