Brendan Thesingh
Docent Digital Marketing

Biografie

Brendan Thesingh is al 20 jaar werkzaam in digital marketing. Hij heeft uitgebreide kennis van onder andere SEO, SEA, conversie optimalisatie en social media marketing. Ervaring deed hij op bij organisaties als Microsoft, XS4ALL en de FNV. Hij is docent digital marketing aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast helpt hij bedrijven en ondernemers via zijn bedrijf Thesingh Digital Consultancy hun online marketingcommunicatie op te zetten of te verbeteren.

Masterclass Stage Afspraak

SEO, SEA en CONTENT

SEA en SEO weet je daar voldoende vanaf? Wat is de rol van content daarin? Na het volgen van deze interactieve HypoTop-masterclass van digital marketing expert Brendan Thesingh, begrijp je hoe je jouw advieskantoor goed vindbaar kunt maken op het internet.

Wat doe je op dit moment met SEA en SEO voor jezelf en de organisatie waar je werkt? Misschien besteed je dat nu nog uit aan een ander, maar zou je eigenlijk niet zelf willen weten hoe dat werkt? Brendan Thesingh licht alvast in het kort een aantal zaken toe. SEA en SEO zijn middelen om je content te verspreiden. SEO is de afkorting voor Search Engine Optimisation. In goed Nederlands zoekmachine optimalisatie. Door SEO-technieken toe te passen maak je je site en dus de organisatie zelf en de aangeboden producten en diensten beter vindbaar. SEA is een afkorting voor Search Engine Advertising oftewel zoekmachine adverteren. Hiermee kun je veel sneller dan met SEO gevonden worden.