Operations Intermediaire Distributie
ABN AMRO

Biografie

Bartjan is eindverantwoordelijk voor de mooiste afdeling binnen ABN AMRO, Operations Intermediaire Distributie. Samen met 5 teammanagers en circa 100 medewerkers streeft hij iedere dag naar efficiënte en klantgerichte acceptatie van iedere hypotheekaanvraag. Het team van Bartjan werkt intensief samen met de relatiemanagers van Intermediaire Distributie om de onafhankelijke adviseurs optimaal te kunnen bedienen.

On demand masterclass | 10 t/m 28 mei

‘Van administratie naar relatie’ door ABN AMRO

De wereld om ons heen verandert snel. De digitalisering in het bedrijfsleven gaat nog sneller door de gevolgen van corona. Dat heeft ongetwijfeld ook effect op jouw dagelijkse werkzaamheden. Waar het accent tot voor kort met name op administratieve werkzaamheden lag, wordt jouw rol steeds breder en ben je intensiever betrokken bij klantcontact rondom hypotheekaanvragen. In deze masterclass van ABN AMRO zoomen we in op deze veranderende rol van de Client Officer op kantoor. We vertellen je meer over de trends en de ontwikkelingen en welke invloed die op jouw werk hebben. Ook zoomen we in op de kansen in klantbeheer en hoe wij jou daarbij kunnen ondersteunen.

Sprekers: Mark Groenendijk, Intermediaire Distributie & Bartjan van der Jagt, Operations Intermediaire Distributie bij ABN AMRO