Sales Manager
Ockto

Biografie

Auke is medeverantwoordelijk voor de new-business-activiteiten van Ockto in de B2B-markt. Daarnaast staat hij vaak op podia om het verhaal van Ockto te vertellen.

Auke is nu ruim 15 jaar actief binnen de financiële wereld. Zijn carrière is gestart bij een bank en vermogensbeheerder, daarna is hij ruim 7 jaar actief geweest in de kredietverzekeringen. Altijd in commerciële rollen. Sinds 2,5 jaar is hij werkzaam bij Ockto.

Met Ockto is hij vooral actief om de consument zoveel mogelijk persoonlijke en financiële data via de veilige en hooggewaarde Ockto-app op efficiënte en leuke manier aan te leveren bij de adviseur of aanbieder. Auke is op dit vlak bij veel initiatieven betrokken en kan waardevolle inzichten delen met de adviesbranche.


Online masterclass | 17 mei om 10.00 uur

Praktisch gebruik van Brondata: efficiënter en veiliger

Brondata: de standaard van morgen. Het klinkt als `een ver-van-mijn-bed-show`. Maar als je het jargon passeert, zie je dat het praktisch  toepassen van brondata eigenlijk heel laagdrempelig is en nieuwe mogelijkheden biedt. In deze masterclass  vertellen Auke Dirkmaat & Tim Bijvoet je alles over het toepassen van brondata binnen het advieskantoor. Wat is brondata nou precies? Hoe kom je eraan? En hoe kan deze stroom van gevalideerde data jou helpen meer waarde te bieden binnen jouw rol als Client Officer bij onder andere actief klantbeheer en het hypothekenproces.