Product manager conversational
Centraal Beheer

Biografie

Annemiek Bakker is bijzonder ervaren op het gebied van customer journeys, coaching en bedrijfsproces optimalisatie. In haar huidige functie als is product manager conversational bij Centraal Beheer is ze nu voornamelijk bezig met de ontwikkeling van AI chatbot en spraak assistenten zoals Google Assistent.


On demand masterclass | 10 t/m 28 mei

Boost de NPS van jullie advieskantoor: jouw rol als client officer

Als client officer ben je de spil in het advieskantoor. Je hebt veelvuldig contact met jullie klanten. Het afgelopen jaar was daarin bijzonder, omdat digitale klantbediening een enorme opmars heeft gemaakt. Wat betekent dit voor jou? En hoe kun je deze trends inzetten op jullie eigen kantoor?

Onder de Nederlandse verzekeraars heeft Centraal Beheer de hoogste aanbeveelintentie met een NPS van 13. In deze masterclass wordt ingegaan op de specifieke manier van klantbediening van Centraal Beheer wat zorgt voor deze hoge NPS score. Innovatie speelt hierin ook een grote rol om de klanten nu, maar ook in de toekomst goed te kunnen bedienen. Een inspirerende sessie, waarin je ideeen opdoet om zelf in de praktijk te brengen.

Mogelijk gemaakt door: Centraal Beheer